FORUTSIGBARHET

Vi ønsker å etablere stabile kundeforhold, hvor den ansvarlige på oppdraget vil være aktiv i hele prosessen. Dette sikrer at problemstillinger og utfordringer løses så tidlig som mulig. Vi kan tilby fastpris på våre tjenester som gir en kostnadsmessig forutsigbarhet for dere som kunde.

TILGJENGELIGHET

Vi har fokus på å føre en løpende dialog med våre kunder og tilbyr 24-timers responsgaranti på deres henvendelser. Vi skal til en hver tid ha nok ressurser som sikrer god tilgjengelighet for dere som kunde. Hos oss vil også mindre og mellomstore kunder ha høy prioritet.

KOMPETANSE

Vi har opparbeidet en lang erfaring innen vår bransje. Dette sammen med vært fokus på faglig oppdatering og moderne verktøy, sikrer oss god kompetanse og leveringsdyktighet. Våre leveranser er dermed av høy kvalitet.

VI GIR 100%

Vi tilbyr tjenester med høy faglig kvalitet. Arbeidet utføres i henhold til gjeldende forskrifter og normer og det leveres alltid til avtalt tid og pris. Viktige kunder og krevende oppgaver har medført sterk fokus på kompetanse og kvalitet.  Chimaera Regnskap kjennetegnes derfor i dag ved å kunne levere tjenester på høyt nivå innen de respektive fagområder vi representerer. Vi gir alltid 100%, både når det kommer til service, kvalitet og leveringstid.

Service0
Kvalitet0
Leveringstid0